Despre noi

SC MAGERIS COM SRL  a fost înfiintata in anul 2007 ,cu scopul de a veni in întâmpinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cat mai profesional si mai placut cu putinta. Astfel echipa noastra încearca mereu sa inteleaga nevoile clientilor sai si sa priveasca situatia din punctul de vedere al acestora.

Numarul angajatilor care isi desfasoara in prezent activitatea in firma este de 4 ,dar acesta urmand sa creasca intr-un viitor apropiat datorita tendintei si totodata necesitatii de extindere a activitatii atat in planul diversificarii serviciilor cat si privind locatiile, respectiv punctele de lucru ale firmei.

In prezent ne desfasuram activitatea in Municipiul Ploiesti, jud. Prahova ,str. Ghe. Gr. Cantacuzino,nr. 87, , in imediata apropiere a centrului orasului, acest lucru fiind un atuu al firmei, intrucat este stiut faptul ca pozitionarea este unul din aspectele cheie in succesul unei afaceri.

Intelegand ca resursele de timp ale clientului sunt din ce in ce mai limitate, dorim sa venim in intampinarea clientului cu un serviciu de tip nou:

Noi ne deplasam la client, nu clientul vine la noi!

  1. Solicitati oferta gratuita pe baza dimensiunilor dvs. aproximative la adresa de email office@jaluzeleploiesti.ro 

  2. Daca doriti, rezentantul de vanzari va veni la dumneavoastra pentru a prezenta mostre de tamplarie PVC si de geam termoizolator, caracteristicile tehnice ale tipurilor de tamplarii PVC si de sticla, precum si accesorii pentru acestea: plase de insecte, pervaze, rulouri astfel incat dvs. puteti alege exact ce vi se potriveste.
  3. Vom stabili de comun acord ziua si ora cand unul din specialistii nostri, va putea fi primit de dvs. la locul de montaj pentru luarea dimensiunilor de executie si pentru definitivarea ofertei cu stabilirea tuturor detalilor. Pe baza datelor din teren se recalculeaza oferta si vi se comunica PRETUL.

Conform intelegerii din contract vom programa ziua si ora montajului iar in urma acestuia va avea loc receptia lucrarii, achitarea diferentei de plata si primirea intregii documentatii care va revine: facturi, proces verbal, precum si certificatele de garantie si de calitate aferente lucrarii executate de firma MAGERIS COM